Patrocinadors

Obradors Materials Fusta són experts des del 1982 en proveïr a professionals des d’artesans fins a grans indústries enfocades als sectors de l’ebanisteria i la fusteria. Treballen amb les millors marques del seu sector i fabricants com Mirka i Airmatic.
L’Anna Obradors i el Rafa Carmona estaran encantats de poder-vos ajudar en qualsevol qüestió referent al tractament de la fusta:
www.a-obradors-materials-per-la-fusta.com
93 820 47 64 – 699 922 331 – vendes@annaobradors.com

Casa Boixader és un habitatge d’ús turístic a Navàs de més de 100 anys d’història on s’ha fet una remodelació interior completa amb un estil modernista per tal que pogueu gaudir d’un ambient familiar, tranquil i culturalment perfecte.
Podeu contactar amb la Fina on us ensenyarà i explicarà tot el què vulgueu.
www.casaboixader.cat
698 718 043 – Fina

Promocions Vallrovi és una empresa dedicada a la construcció de nous habitatges, la qual té a disposició una casa moderna, familiar i pràctica a Navàs, situada al carrer dels ametllers. Per altre banda, sofereix també la nova promoció de La Parada Nova de Manresa: quadre cases adossades ideals per a famílies i amb un estil molt acollidor i modern!
www.vallrovi.com
661 279 685 – info@vallrovi.com

Quirovall és la solució per qualsevol lesió muscular o per una estona de relaxació física i mental. Al carrer dels Ametllers, 14 a Navàs trobareu el centre on podeu provar diverses teràpies: fisioteràpia esportiva, quiromassatge, reflexologia podal, herboristeria i més!

Kate – 607 74 77 43 – quirocanvall@gmail.com

Vols patrocinar o col·laborar a La Romànica?

Envia’ns un email a romanicanavas@gmail.com